Dit zijn de 6 zekerheden als u Digivriend om hulp vraagt:

 

Gratis hulp op afstand

Wij bieden als extra service gratis hulp op afstand aan onze klanten. Met behulp van het programma Anydesk, kunnen wij op afstand inloggen op uw computer of laptop en samen kijken naar het probleem waar u tegenaan loopt. Onze experts zullen vervolgens een eerste analyse maken en u adviseren over de beste oplossing. Deze hulp op afstand duurt maximaal 15 minuten. Mocht het probleem complexer zijn, dan bent u van harte welkom in onze winkel voor verdere ondersteuning.

 

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Digivriend is een van de goedkoopste computerhulpen aan huis waarbij u gegarandeerd bent van een kwalitatief hoogwaardige computerhulp.

 

ESET geregistreerd partner

Wij zijn ESET geregistreerd partner. Dit wil zeggen dat wij alles weten van cybersecurity en computerveiligheid. Wij weten als geen ander hoe wij uw computer moeten beveiligen.

 

Snelle service

U kant verwachten dat wij u snel helpen. In de meeste gevallen kunnen we op afstand direct een oplossing bieden. Is het probleem hardnekkiger? Dan maken we een afspraak aan huis.

 

Computerhulp aan huis

Lukt het niet om uw computerprobleem op afstand te verhelpen? Of wilt u ons liever persoonlijk spreken en laten zien waar u tegenaan loopt? Dan komen wij bij u thuis op locatie.

 

Geduldig en begripvol

Veel klanten noemen ons hun ideale schoonzoon. Als wij bij u over de vloer komen, dan nemen we alle tijd om goed naar u te luisteren en u de uitleg te geven waar u behoefte aan heeft.