Bekijk hier de antwoorden op veel gestelde vragen:

Bij Digivriend krijgen klanten GRATIS hulp op afstand bij computerproblemen. Onze technici kunnen op afstand inloggen op uw computer om het probleem te analyseren, wat maximaal 15 minuten zou moeten duren. Na de analyse geven wij u ons advies over hoe u het probleem kunt oplossen, en dit advies is helemaal GRATIS.
Als u hulp nodig heeft bij uw computerproblemen en wilt profiteren van onze gratis hulp op afstand, neem dan contact met ons op.
Ja, dat kan! Digivriend adviseert ook bij de aanschaf en/of upgrade van nieuwe computers, laptops, software en randapparatuur. Wij kunnen deze ook leveren en onderhouden. Computers maken wij voor u helemaal op maat of indien gewenst, dan kunnen wij ze leveren van een speciaal merk. Alle onderdelen halen wij rechtstreeks bij de groothandel, waardoor u gegarandeerd bent van een lage prijs voor al uw hardware en software. 
Ja, bij we bieden we ook hulp aan huis! Als u een computerprobleem heeft of gewoon een vraag, neem dan nu contact met ons op om een afspraak te maken voor computerhulp aan huis. Houd er rekening mee dat er voorrijkosten van toepassing zijn van €15,- per bezoek binnen Amersfoort, Leusden en Soest. Daarbuiten wordt er € 49,95 in rekening gebracht. Onze ervaren specialisten komen graag bij u langs om het probleem ter plaatse op te lossen en u te voorzien van deskundig advies. Dus als u hulp nodig heeft bij uw computerproblemen en liever persoonlijke assistentie aan huis wilt, neem dan contact met ons op.
Jazeker! Digivriend is gespecialiseerd in computerhulp voor senioren. Veel klanten noemen ons hun ideale schoonzoon. Als wij bij u over de vloer komen, dan nemen we alle tijd om goed naar u te luisteren en u de uitleg te geven waar u behoefte aan heeft. 
Wilt u dat wij bij u thuis langskomen? Dat is mogelijk, maar houd er rekening mee dat er voorrijkosten in rekening worden gebracht. Voor adressen binnen Amersfoort, Leusden en Soest bedragen de voorrijkosten € 15,-. Als u buiten dit gebied woont, bedragen de voorrijkosten € 49,95,- per bezoek.
Bij Digivriend begrijpen we dat een goede antivirusoplossing essentieel is om uw computer te beschermen tegen kwaadaardige virussen, malware en andere online bedreigingen. Daarom bieden wij onze klanten Antivirus ESET aan, een van de meest betrouwbare antivirusprogramma's op de markt.

ESET biedt een uitgebreide bescherming tegen online bedreigingen, zoals virussen, spyware, rootkits en phishing-aanvallen. Het biedt ook bescherming tegen ransomware, waarbij uw bestanden worden versleuteld en u losgeld moet betalen om weer toegang te krijgen tot uw gegevens.

Bovendien biedt ESET de mogelijkheid om uw online activiteiten te beschermen door verdachte websites te blokkeren en te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens worden gestolen.

Met ESET kunt u met een gerust hart online surfen en werken, wetende dat uw computer en persoonlijke gegevens veilig zijn. Neem contact met ons om te ontdekken hoe Antivirus ESET u kan helpen om uw computer te beschermen tegen online bedreigingen.